miercuri, noiembrie 29, 2006

Dj D-Flux ( Brasov Romania ) - Sergiu





DJ D-Flux (Romania)


Wednesday, November 29, 2006

2:30 pm - 3:30 pm
US Eastern time
DI.fm premiere for this Romanian DJ who will provide you with an hour of UK and German Hard Trance!

duminică, noiembrie 26, 2006

Piano dog

A funny pet picture of a dog playing piano with it's paws on the keys. An animal humor pic and musically talented canine photo.

Sursa : aici

La plaja

A funny cat picture of modest sunbathers. A pet humor pic and feline bikini comedy photo that has domestic animals on lawn chairs.

Sursa : aici

Best seat


A funny embroidered cat throw pillow picture and pet comedy pic. A humorous kitty bed with a feline joke on this couch accessory.

Sursa : aici

Faith moves mountains


A funny dog picture with a strong poodle. Leashed to a parking meter this domestic animal says never give up in this humor pic and silly canine photo.

Sursa : aici

Life`s short

A funny pets t-shirt and dogs top saying life's short so bite hard. Some humorous canine apparel in this animal comedy pic.

Sursa : aici

Drunk cat

A funny pet picture of a passed out cat. A drunk kitty with a cigarette in it's mouth. A silly feline humor pic and comedy photo.

Sursa : aici

A funny pet picture with a cat and dogs raiding a fridge. The animals are cooperating to steal stuff from the ice box in this comedy pic.

Sursa : aici

sâmbătă, noiembrie 18, 2006

Roaming de la Zapp

Tarife zapp roaming

*****Daca esti intr-o tara din zona 0 (conform tabelului de la "upgrade international")

Apel catre reteaua zapp 0.49$
Apel in zona 0 (inclusiv in alte retele din Ro) - 0.79$
Apel catre zona 1 - 1.49$
Apel primit 0.49

*****Daca esti in zona 1

Apel catre zapp - 0.79
Apel catre zona 0 (inclusiv alte retele ro) - 1.49
Apel zona 1 - 1.99
Apel primit - 1.09

duminică, noiembrie 12, 2006

Vodafone a extins acoperirea 3G la 23 de orase

Numarul oraselor acoperite de reteaua 3G a Vodafone Romania a ajuns la 23, ultimul dintre acestea fiind Deva, a anuntat ieri compania. Vodafone Romania a fost primul operator local de telecomunicatii mobile care a lansat tehnologia 3G, in aprilie 2005. Potrivit ultimelor date ale operatorului, Vodafone Romania avea, la finele lunii septembrie, 230.000 de clienti care utilizeaza serviciile 3G. Vodafone a lansat in urma cu o luna si serviciile de Internet mobil de mare viteza, 3G Broadband, prin tehnologia HSDPA (High-Speed Downlink Packet Access). Tehnologia HSDPA este de cateva ori mai rapida decat tehnologia 3G, rata de transfer al datelor prin HSDPA putand ajunge pana la 2MB/secunda. Viteza maxima garantata de Vodafone este de 1,4 Mbps, in timp ce viteza de transmitere a datelor (upload) este de 384 kbps. Serviciile HSDPA sunt disponibile in acest moment in Bucuresti, urmand ca reteaua sa fie extinsa ulterior si in alte orase mari din tara.
Sursa: zf.ro

TV de la Romtelecom

Avantajul reorientarii catre servicii noi nu va avea un efect benefic doar asupra veniturilor companiei, ci asupra profitului intrucat Internetul si datele sunt servicii mai rentabile decat telefonia fixa, potrivit oficialilor operatorului telecom.
Ca si operatorii CATV, Romtelecom vrea sa ofere servicii "triple play", ceea ce presupune impachetarea a trei tipuri de servicii: voce, Internet si televiziune. Deocamdata, operatorul nu poate oferi decat voce si Internet, insa de anul viitor va lansa si televiziunea.

Mai intai va fi lansat un serviciu de televiziune prin satelit (DTH) - la inceputul lui 2007, urmand ca spre sfarsitul anului sa fie disponibil si serviciul de telviziune digitala (IPTV), potrivit unei estimari a lui Argentopoulos.

Serviciile Romtelecom vor putea fi cu adevarat integrate pe masura ce va fi dezvoltata noua retea a companiei, Next Generation Network, in care urmeaza sa fie investiti 500 de milioane de euro in urmatorii trei ani. Nevoia de schimbare a structurii de venituri a Romtelecom in favoarea noilor servicii este cu atat mai acuta cu cat operatorul va fi listat la bursa cel mai probabil anul viitor.

Este vorba de listarea pachetului de 45,9% din companie care se mai afla in proprietatea statului. Analistii sunt de parere ca interesul investitorilor va fi mai mare daca Romtelecom se va prezenta ca un operator de comunicatii si nu doar ca un furnizor de telefonie fixa.

Sursa: zf.ro

Cosmote si Zapp, sfatuite sa-si renegocieze tarifele

Diminuarile de venituri invocate de Telemobil (companie ce detine marca Zapp) si Cosmote Romania, in urma amanarii reducerii tarifelor de interconectare, pot fi recuperate in urma renegocierii tarifelor cu Vodafone si Orange, spune presedintele ANRC, Dan Georgescu, citat de Mediafax. RCS&RDS a criticat la randul ei posibila amanare a reducerii tarifelor. "Telemobil si Cosmote platesc, in prezent, pentru fiecare apel initiat de un client al lor catre un abonat Vodafone si Orange suma de 0,0721 euro/minut, dar ei percep celor doi operatori dominanti un tarif de interconectare de pana la 0,1 euro/minut. Au, deci, un castig de 0,02-0,03 euro pentru fiecare minut de convorbire terminat in retelele celor doi mari operatori", a afirmat Georgescu. Potrivit sefului Autoritatii Nationale de Reglementare in Comunicatii (ANRC), prin amanarea cu un an a celei de-a doua etape de reducere a tarifelor, Telemobil si Cosmote vor putea sa beneficieze in continuare de diferenta dintre tarifele de interconectare si sa-si mentina, astfel, incasarile. "Cei doi operatori nu sunt reglementati, deci pot negocia tarifele de interconectare cu Vodafone si Orange la un nivel mai ridicat. Din cate am inteles, dupa reducerea din luna septembrie, Telemobil si Cosmote au renegociat tarifele la un nivel superior celui stabilit de ANRC pentru cei doi operatori dominanti", a adaugat Georgescu.

Miza interconectarii
Tariful de interconectare reprezinta suma platita de o companie pentru ca propriii abonati sa apeleze clientii altor operatori, respectiv Vodafone si Orange. Companiile Vodafone si Orange sunt obligate, potrivit unei decizii a ANRC, sa reduca tarifele de interconectare, in perioada septembrie 2006-ianuarie 2009, cu cate 11,3%, in patru etape, la 0,0503 euro/minut. ANRC a publicat, in a doua parte a lunii octombrie, un proiect de decizie pentru amanarea punerii in aplicare a celei de-a doua etape de reducere.
Sursa: Evenimentul Zilei

Cosmote se lupta sa-si salveze imaginea

Grecii de la Cosmote s-au tinut de cuvant si, dupa ce au pierdut licitatia pentru licentele 3G, au lansat oferte aproape imbatabile pentru serviciile clasice. Marti, Cosmote va lansa si un nou plan de investitii. In incercarea de a transmite pietei mesajul ca firma poate supravietui socului produs de pierderea licentei, Cosmote a decis sa introduca o noua extra-optiune pentru abonamente, care ofera 500 de minute si 500 de SMS-uri pentru 3 euro pe luna. Asta inseamna ca un minut de convorbire in retea ajunge sa coste 0,6 eurocenti. Interesant este ca optiunea poate fi activata doar in perioada 20 octombrie-20 noiembrie, iar de ea pot beneficia doar clientii care activeaza un nou abonament. Intentia Cosmote este clara: contracararea pierderii de imagine si, implicit, de clienti pe termen scurt. Sloganul „fara scrisuri mici”, lansat in vara de Cosmote pentru a promova o alta oferta, nu mai este valabil si acum. Apelurile in reteaua operatorului se vor consuma intai din cele 500 de minute oferite de extra-optiune si apoi din minutele nationale incluse in abonament. In plus, activarea extra-optiunii 500 de minute in retea necesita plata in avans pentru primele doua luni de facturare. Pentru utilizatorii de cartele pre-pay exista, incepand din 20 octombrie, extra-optiunea 200 de minute si 200 de SMS-uri in retea. Costul acesteia este tot 3 euro cu tot cu TVA. Pe 13 octombrie, Inspectoratul General pentru Comunicatii si Tehnologia Informatiei (IGCTI) face anuntul ca cele doua licente pentru telefonia de generatia a treia sunt adjudecate de RCS&RDS si Telemobil, companie ce detine marca Zapp. Termenul pentru depunerea eventualelor contestatii a fost de o saptamana. Decizia Cosmote de a oferi optiunea incepand cu 20 octombrie arata ca, desi au contestat decizia, reprezentantii companiei au fost constienti ca nu au prea mari sanse de castig. Acest lucru se adevereste pe 26 octombrie, cand IGCTI respinge contestatiile depuse de operatorul de telefonie mobila.
Sursa: Evenimentul Zilei

Orange taxeaza in euro, Vodafone ramane la dolari

Orange taxeaza in euro, Vodafone ramane la dolari
Data: 2006-11-10

"Din 8 ianuarie 2007, facturile Orange nu vor mai fi calculate in dolari americani, ci in euro, iar apoi denominate in lei", a anuntat, ieri, Richard Moat, CEO al Orange Romania. Conversia dintre moneda americana si cea europeana se va face pe baza cursului BNR. Daca s-ar trece chiar de azi la euro, clientii Orange ar avea de castigat: exprimate in lei, abonamentele Orange de 4 USD devin abonamente de 3 euro, cu cateva mii de lei vechi mai putin. Potrivit lui Moat, Romania era printre ultimele tari in care activeaza Orange unde se mai calculau tarifele in dolari, lucru care afecta modul de calcul al indicatorilor globali ai Orange Group. Vodafone, principalul competitor al Orange, a anuntat ca deocamdata va pastra tarifele in dolari, fara a specifica o data de la care ar putea trece la euro. "Deocamdata nu figureaza printre prioritatile noastre calcularea tarifelor in euro", ne-a declarat Liliana Solomon, CEO al Vodafone Romania.
Sursa: gandul.info

Noile tarife Orange

Orange Romania – tarife in euro
Data: 2006-11-09

Tarifele percepute de Orange România la serviciile furnizate clientilor vor fi denominate, din 8 ianuarie 2007, în euro în loc de dolari, la cursurile anuntate de Banca Nationala a României, au anuntat, joi, reprezentantii operatorului de telefonie mobila. Facturile emise dupa aceasta data vor fi calculate pe baza noilor tarife în euro si vor fi exprimate în lei la cursul de schimb din data emiterii facturii. "Decizia schimbarii monedei de referinta este în concordanta cu apropiata aderare a României la Uniunea Europeana", a declarat, joi, directorul general al companiei, Richard Moat. Trecerea tarifelor la moneda europeana va necesita cheltuieli de 100.000-200.000 de euro, au spus reprezentantii companiei. Conversia se va efectua automat, la cursul oficial din data de 8 ianuarie 2007, atât în cazul tarifelor la abonamente, tarifelor pe minut de convorbire cât si în cazul creditului existent în contul cartelelor preplatite.Conversia automata nu va fi aplicata în cazul abonamentului cu cost lunar de patru dolari, care va fi tarifat la trei euro. De asemenea, noul tarif pentru un mesaj scurt national va fi de 0,05 euro, comparativ cu 0,07 dolari pe SMS în prezent, în timp ce transmiterea unui mesaj multimedia va fi taxata cu 0,14 euro, fata de costul actual de 0,19 dolari. Tarifele pentru apelurile internationale si în roaming, precum si cele pentru apeluri ori SMS-uri catre numere premium vor fi comunicate începând cu 8 ianuarie 2007. Orange România este cel mai important operator de telefonie mobila, cu 7,5 milioane de clienti. Pe piata locala de telefonie mobila, operatorii care factureaza serviciile furnizate clientilor în moneda americana sunt Vodafone România si Telemobil (Zapp).
Sursa: xtrempc.ro

joi, noiembrie 02, 2006

Abort , Retry , Ignore

Once upon a midnight dreary,
Fingers cramped and vision bleary,
System manuals piled high and wasted paper on the floor,
Longing for the warmth of bedsheets,
Still I sat here doing spreadsheets:
Having reached the bottom line, I took a floppy from the drawer.

Typing with a steady hand,
I then invoked the "save" command
But got instead a reprimand: it read, "Abort, Retry, Ignore?"
Was this some occult illusion?
Some manacal type intrusion?
These were choices Solomon himself had never faced before.

Carefully I weighed my options...
These three seemed to be the top ones.
Clearly I must now adopt one; choose: Abort, Retry, Ignore?
With my fingers pale and trembling
Slowly toward the keyboard bending,
Longing for a happy ending, hoping all would be restored

Praying for some guarantee,
Finally I pressed a key.
But what on the screen did I see? Again "Abort, Retry, Ignore?"
I tried to catch the chips off guard -
I pressed again, but twice as hard,
But luck was just not on the cards, I saw what I had seen before.

Now I typed in desperation
Trying random combinations.
Still there came the incantation "Abort, Retry, Ignore."
There I sat, distraught, exhausted,
By my own machine accosted
getting up, I turned away and paced across the office floor.

And then I saw an awful sight
A bold and blinding flash of light
A lightening bolt that cut the night, and shook me to my very core.
The PC screen collapsed and died.
"OH NO! MY DATABASE!" I cried.
I heard a distant voice reply, "You'll see your spreadsheets...nevermore!"

To this day I do not know
The place to which our data goes.
perhaps it goes to heaven, where the angels have it stored.
But as for Productivity, well,
I fear this has gone straight to Hell.
And that's the tale I have to tell - your choice: Abort, Retry, Ignore


Sursa : www.funnypoets.com

Cateva intrebari


1. De ce "prescurtare" este un cuvant asa lung ?
2. De ce soldatii Kamikaze purtau o casca ?
3. De ce se sterilizeaza acele cu care se fac injectiile condamnatilor la moarte ?
4. Care este sinonimul cuvantului " sinonim" ?
5. De ce nu exista mancare de pisici cu gust de soarece ?
6. Daca nimic nu se lipeste de teflon, cum e lipit teflonul de tigaie?
7. De ce balerinele merg mereu pe varfuri ? Nu ar fi mai simplu sa angajeze balerine mai inalte ?
8. Vreau sa imi cumpar un bumerang nou. Cum pot sa scap de cel vechi ?
9. De ce localurile deschise non stop au incuietori ?
10. De ce avioanele nu sunt fabricate din acelasi material din care sunt facute cutiile negre ?
11. Cum poate avea Donald nepoti daca nu are frati sau surori ?
12. Adam avea buric ?
13. Daca Superman este asa de destept, de ce isi ia chilotii peste pantaloni ?
14. Cand faci fotografii cu Mickey la Disneyland, omul din interiorul lui Mickey zambeste ?
15. Cand o masina merge, aerul din interiorul pneului se invarte ?
16. Daca o pisica pica mereu in picioare si o bucata de paine cu unt cade mereu pe partea unsa, ce se intampla daca legam o felie de paine unsa cu unt de spatele unei pisici si o aruncam pe fereastra ?
17. De ce nu castiga ghicitoarele la 6 din 49?
18. Cum se va numi epoca care va succede epoca contemporana?
19. Daca despre o femeie se spune atunci cand nu este moarta ca este vie,de ce nu face struguri?
20. Cum se traduce "Ziua Pacii" in engleza fara sa sune vulgar un romaneste?
21. Daca de la inot se slabeste, unde gresesc balenele?
22. Daca uleiul de porumb se face din proumb, cum este cu uleiul de corp?
23. Daca lipiciul superglue lipeste intr-adevar orice, de ce nu si interiorul tubului?
24. De ce nu suna ocupat cind gresim numarul?
25. De ce iti trebuie programare la clarvazator?
26. Daca azi sunt zero grade, si maine e de doua ori mai frig, cat de frig va fi maine?
27. Primesti bani inapoi daca taxiul merge cu spatele?
28. De ce morcovii sunt mai portocalii decit portocalele?
29. De ce oamenii te cred pe cuvant cand le spui ca exista 400 milioane de stele pe cer, dar cand le spui ca aceasta banca a fost proaspat vopsita, cred ca glumesti?
30. De ce sucul de lamaie este in mare parte din ingrediente sintetice, pe cand in solutia de spalat vase este zeama de lamaie adevarata?
31. De ce Tarzan nu are barba?
32. Oamenii casatoriti traiesc mai mult, sau doar li se pare?
33. Cu ce viteza se deplaseaza intunericul?
34. Cum se impacheteaza bilutele de polistiren cand vrei sa le trimiti pachet?
35. Exista alt cuvant pentru cuvantul "sinonim"?

Manualul angajatului

Cu intrare în vigoare imediata

CUM NE IMBRACAM
Este recomnadat sa veniti imbracati la serviciu conform salariului primit.
Daca purtati pantofi Prada de $350 sau o geanta Gucci de $600 vom presupune ca o duceti bine din punct de vedere financiar, deci nu aveti nevoie de o marire de salariu.

Daca va imbracati saracacios, va trebui sa invatati sa va administrati banii mai bine pentru a va cumpara haine mai frumoase, prin urmare nu aveti nevoie de o marire de salariu.

Daca va imbracati potrivit, sunteti exact acolo unde trebuie si in consecinta nu aveti nevoie de o marire de salariu.

CONCEDIUL MEDICAL
Din acest moment nu mai acceptam adeverinta medicala a unui doctor prin care se adevereste ca sunteti bolnav. Daca puteti merge la doctor, inseamna ca puteti veni si la serviciu.

OPERATII CHIRURGICALE
Operatiile chirurgicale sunt interzise. Ata vreme cat sunteti angajat la noi, veti avea nevoie de toate organele. Nu veti elimina nimic. Noi v-am angajat intact. În cazul în care eliminati un organ, vom considera acest lucru indisciplina la locul de munca.

Z ILE ÎN FOLOS PERSONAL
Fiecare angajat va primi 104 zile personale pe an. Ele se numesc sambata si duminica.

ZILE DE CONCEDIU
Toti angajatii vor primi concediul în aceeasi perioada a anului. Zilele de vacanta sunt dupa cum urmeaza: 1 ianuarie si 25 decembrie.

ZILE LIBERE PENTRU INMORMANTARI
Aceasta nu e o scuza sa lipsiti de la serviciu. Oricum nu mai puteti face nimic pentru prietenii, rudele sau colegii morti. În cazurile rare în care un angajat va fi nevoit sa participe la inmormantari, acestea se vor programa seara tarziu. Suntem bucurosi sa va permitem sa lucrati în pauza de pranz pentru a putea pleca mai devreme, cu conditia sa va terminati insarcinarile pe ziua respectiva.

ABSENTA CAUZATA DE PROPRIUL DECES
Acest incident poate fi acceptat ca scuza. În orice caz, este necesar un preaviz de 2 saptamani precum si pregatirea unui inlocuitor care sa va preia atributiile.

FOLOSIREA TOALETELOR
Mult prea mult timp se petrece la toaleta. În viitor se va merge la toaleta în ordine alfabetica. Spre exemplu angajatii al caror nume incepe cu "A" se vor duce de la 8:00 la 8:20, cei cu "B" de la 8:20 la 8:40, si asa mai
departe. Daca nu va puteti depalsa în timpul alocat, veti fi nevoiti sa asteptati pana adoua zi cand sunteti programati. În situatii de maxima urgenta, angajatii pot face shimb de locuri intre ei. Superviserii ambilor
angajati implicati în schimb trebuie sa aprobe aceasta schimbare în scris.

În plus, acum exista o restrictie de 3 minute de stationare în toalete. La sfarsitul celor 3 minute se va declansa o alarma, hartia igienica se va retrage automat, usa de la toaleta se va deschide si contravenientul va fi fotografiat. La a doua abatere, fotografia va fi publicata în ziarul intern al companiei la rubrica "Acte de indisciplina".

PAUZA DE MASA
Persoanele slabe vor primi 30 de minute pauza de masa, deoarece trebuie sa manace mai mult pentru a arata sanatoase. Persoanele cu greutate normala vor primi 15 minute pauza de masa, pentru a-si pastra silueta. Persoanele grase vor primi 5 minute pauza de masa deoarece este suficient pentru a lua o pastila de slabit.

Va multumim pentru loialitatea aratata fata de companie. Suntem aici pentru a asigura o experienta pozitiva angajatilor. Orice intrebari, comentarii, nelamuriri, plangeri, reclamatii, frustrari, iritari, suparari, insinuari, acuzatii, vor fi adresate în alta parte (eventual la www.resursadefun.ro).

Va dorim o saptamana placuta.

Conducerea

Sursa: www.resursadefun.ro